Skip links
World Scalp Clinic Preloader Background

Haartransplantatie prijzen

Standard

1950

Meest gekozen

Premium

3250

Aanbevolen

Deluxe

5385

FUE Saffier / FUE CT

Tijdens een haartransplantatie met saffier worden fijne saffierbladen en ultradunnesaffier boortjes gebruikt om micro-incisies te maken in de hoofdhuid, waarbij individuele haarzakjes worden geplaatst.

Deze saffierbladen en saffierboortjes zijn scherper en preciezer dan traditionele metalen bladen, waardoor de incisies kleiner zijn en met meer precisie kunnen worden gemaakt.

Dit minimaliseert het trauma aan de hoofdhuid en verbetert de genezingstijd. Bovendien zorgt de precisie van de saffierbladen ervoor dat de haarzakjes dichter op elkaar kunnen worden geplaatst, wat resulteert in een hogere haardichtheid en een natuurlijker ogend resultaat.

FUE is de methode wat erna komt is het materiaal dat hiervoor gebruikt word.
FUE SAFFIER verwijst naar saffier ultradunne boortjes of saffierbladen voor kanaalopeningen.
FUE CT is een combinatie van de verschilde technieken FUE, Saffier en Dhi waarbij deze te samen gebruikt worden tijdens de behandeling.

Standard

2350

Meest Gekozen

Premium

3650

Aanbevolen

Deluxe

5785

DHI techniek

Direct hair implant

DHI staat voor Direct Hair Implantation, een geavanceerde techniek voor haartransplantatie die een directe overdracht van haarzakjes van het donorgebied naar het ontvangstgebied mogelijk maakt zonder de noodzaak van traditionele incisies of kanaaltjes. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de DHI CHOI pen.

Het voordeel van DHI is dat het een minimaal invasieve techniek is die resulteert in een snellere genezing, minder littekens en een hogere overlevingskans van de getransplanteerde haarzakjes.

Bovendien zorgt de directe implantatie ervoor dat de haarzakjes minder tijd buiten het lichaam doorbrengen, wat hun vitaliteit en groeipotentieel kan verbeteren.Bijdeze methode DHI is het scheren van de haren niet noodzakelijk.